Papionul sau accesoriul care te diferențiază

Titlul acestui articol te poate introduce într-o confuzie. În ultima vreme, e plin de papioane. Pe stradă, la petreceri, sau în orice situație în care lumea are posibilitatea de a se afișa cu o ținută samrt casual sau formală, un bărbat cu un papion își face apariția.

Cum ai putea, în acest context, să te diferențiezi?

Există o singură soluție. Să porți un papion autentic, nu unul cu nodul gata făcut. Diferența se vede întotdeauna. Mai jos ai un papion care nu are nodul gata făcut, iar acest lucru se vede. Imperfecțiunea nodului aduce și versatilitate.

După cum spuneam, papionul și-a pierdut din valoare odată cu trendul început undeva prin anul 2010 când toată lumea a început să poarte papion. Progresul făcut de creatorii handmade au dus la acel papion cu nod perfect și cute simetrice. Răspândirea acestui accesoriu format o reticență în rândul experților în stil și în același timp i-a adus o mai mare valoare papionului original.

Regula de bază în privința asortării rămâne aceeași ca și în cazul purtării unei cravate: niciodată nu se asortează cu batista de buzunar. Cel mai bine arată purtat cu o cămașă cu guler rândunică, însă nu e greșit să îl porți la restul tipurilor de gulere.

Revenind la comparația între papioanele handmade și cele originale, aspectul financiar nu ar trebui să fie un impediment deoarece au prețuri asemănătoare. De asemenea, nici faptul că trebuie să faci nod. Odată impregnată mișcarea, vei știi să-l îl faci și cu ochii închiși. Un scurt tutorial despre nodul la papion vei putea vedea într-un articol viitor.

Până atunci, spune printr-un comentariu mai jos, ție îți place ca accesoriu? Ai purtat vreodată?

 

sursa foto: aici, aici

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *