Cum se poartă o pereche de șosete

The Tie Guy

Șosetele, deși la prima vedere am putea spune că sunt un accesoriu, ele sunt de fapt o piesă vestimentară indispensabilă pentru noi. Niciodată nu vom putea încălța un pantof fără o șosetă. Acestea aduc un plus de confort, uneori și un plus din punct de vedere termic. Fără ele, picioarele noastre ar fi probabil pline de bătături și zone iritate.

Problema pe care toată lumea o întâmpină în cazul șosetelor apare din cauza dezinformării. Foarte mulți bărbați se simt jenați dacă în momentul în care se așează, șoseta este la vedere. De aici până la a alege pantaloni cu un surplus de lungime care să asigure ascunderea lor chiar și în poziție așezată nu mai este mult, însă acest lucru este total greșit.

Este corect sau nu să se vadă șoseta când suntem așezați?

Răspunsul este: Da! Șoseta face parte din ținută și este ceva perfect normal să se vadă. În plus, poate fi o dovadă a lungimii corecte alese la pantalon.

La ce putem asorta șosetele?

În primul rând, trebuie să știi că niciodată nu va fi corect să porți șosete albe. Ar trebui să alegi acest tip de șosete doar în activitățile tale sportive. Apoi, putem vorbi de alegerea clasică, a unor șosete care să nu iasă în evidență. În acest caz, șoseta se asortează la pantalon, nu la pantof.

gingham shirt and blue dockers and the shoes just perfect the outfit!

A doua opțiune, deja din cadrul alegerilor mai îndrăznețe, e purtarea unor șosete colorate. În cazul acesta, cea mai simplă variantă e să faci un trio, între culoarea pantofilor, a șosetelor și a pantalonilor. Prin aceasta, ținuta pe care o vei avea te va scoate în evidență față de toți din jurul tău.

Sunday gents

Ultima, dar probabil una dintre cele mai curajoase alegeri, este să îți asortezi șosetele subtil la un accesoriu din ținută, cum ar fi cravata, papionul, butoniera sau brățările.

(dislike the shoes but those colors and the mid height button are on point)

Mai avem și varianta șosetelor invizibile, însă despre acestea vom vorbi într-un articol viitor.

Așadar, tu cum alegi să porți șosetele?

sursa foto: aici, aici, aici, aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *